Projectontwikkeling Trainingen

 

NIEUWE TRAINING:
- conflict scheidingen

 

 

Opdrachtgevers 2008

Collegio Utrecht

* Vraag : verzorgen van de training Ambulante Spoedhulp voor uitvoerend medewerkers, op locatie, bij zorgaanbieders in de Jeugdzorg

 

Referentie >

Els Mourits combineert een jarenlange ervaring als trainer met een zeer uitgebreide ervaring in de crisishulpverlening wat haar de ideale trainer maakt voor Ambulante Spoedhulp.

Als trainer wordt zij gekenmerkt door de houdingsaspecten; directief, accepterend en positief bekrachtigend. Hierdoor durven cursisten grenzen te verleggen in een veilige omgeving. Die veilige omgeving is bij uitstek tevens datgene waar het bij crisishulpverlening om draait. Daarnaast is zij pragmatisch in haar aanpak, voegt de daad bij het woord, is ze zeer zorgvuldig in het nakomen van afspraken en wil zij absoluut het verschil maken voor medewerkers in de praktijk, zodat zij op hun beurt betekenisvol kunnen zijn voor hun cliënten.

Dit uiteindelijke doel te bereiken; daar is het Els nog altijd om te doen.

Herma Ooms

Manager
Collegio Utrecht

** Referentie : Els Mourits heeft in 2008 een aantal keer de training Ambulante Spoedhulp gegeven. In december aan medewerkers van de Lindenhoek in Noord Holland. Medewerkers schreven in hun evaluatie na afloop; een prettige en daadkrachtige docent. Met gebruik van humor en enthousiasme wist zij de vaart er in te houden en gaf daarbij veel praktisch informatie aan de deelnemers. De docent is helder en concreet en sluit goed aan bij de ervaring van de hulpverleners.

---

Delhoevelaan 6 | 6891 AL Rozendaal | 06 24 53 27 83 | email | www.mouritswerkt.nl